Døren til vægttab og kroppen du elsker, skal åbnes ind ad

Jeg sad og lyttede til en træningsvideo med min gode ven Anders Søndergaard, hvor han fortæller om bevidst lederskab, særligt relateret til vores arbejdsliv.

Det interessante er, at det som er gældende for en del af vores liv, gælder for alle områder i livet, og Anders kom med en rigtig god metafor i forhold til situationen, når vi føler os fastlåste, har fornemmelsen af at gå i ring i den samme og samme situation.

Forestil dig at være i et helt lukket rum og gerne vil ud, du ser dig rundt og opdager en dør, hvorefter du tager i håndtaget og begynder at presse ud ad, døren åbner sig ikke og du begynder at presse hårdere og hårdere….. nu lægger du alle dine kræfter i for at åbne den dør, men intet sker.

Pludselig stopper du op, tænker et øjeblik, tager i håndtaget for at opdage at døren skal åbnes ind ad, du er fri og kan gå ud.

Det er et paradime skifte, ofte aser og maser vi for at få et ønsket resultat, vi farer vild og føler os endnu mere fastlåste…. samtidig med at løsningen på vores problem hele tiden har været og er i os selv.

Døren til vægttab og kroppen du elsker, skal åbnes ind ad… døren til et liv, vi er passioneret om at leve og vi elsker, skal åbnes ind ad.

Døren til frihed skal åbnes ind ad.

Alt det bedste – Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *