Frygt eller kærlighed?

Det her indlæg har allerede taget al for lang tid at komme i gang med i usikkerhed for, hvad jeg skulle skrive, om du ville forstå, hvad jeg mener og usikkerheden for, at jeg kan udtrykke mig. Og havde jeg ikke givet slip på den usikkerhed og frygt, og overgivet mig til en tilstand af tryghed og kærlighed, ville det her indlæg sikkert aldrig være blevet til noget.

Frygt eller kærlighed?

Ovenstående er blot et lille eksempel på, hvad jeg kender så godt og hvad der står i vejen for manges succes i forhold til kost, træning, vægttab og sund livsstil. Såkaldte sunde vaner, der er baseret på frygt…. frygt for at tage på, frygt for at jeg ikke træner nok, frygt for at jeg spiser for meget, frygten for fedt eller kulhydrater. Frygten for ikke at lykkedes.

Frygten for, hvad der vil ske, hvis jeg en dag ikke tæller mine kalorier eller jeg holder fri fra træning. Frygten for ikke at være i form.

Kunsten er at mærke den egentlige energi og motivation, der ligger bag vores handlinger, for selv om vi kan tænke, at vi elsker at træne og ikke kan undvære det, eller det da ikke er noget problem for mig at tælle kalorier eller spise særdeles kontrolleret….. så må vi mærke efter energien og følelsen, der ligger bag ved vores handlinger.

Frygt gør en ellers “sund handling” usund og skaber ofte afhængighed, og vi skaber en indre kamp. Vi skal kæmpe for at nå resultater, kæmpe for at holde vægten, kæmpe for at holde livet sammen.

Tillid og Kærlighed

Der er tillid og kærlighed alle de steder, der ikke er frygt, når vi handler ud fra tillid og kærlighed sker ting med en helt anden lethed og uden den evige kamp.

I tillid og kærlighed er ideal vægt, godt helbred og en smertefri krop en helt naturlig tilstand. I tillid og kærlighed til, hvad der end har skabt jorden, månen og solen i fuldstændig harmoni med hinanden, har skabt årstiderne perfekt, så de går deres gang, har skabt planter og træer, så de vokser helt uden kamp og nærmest på dato springer ud hvert forår, har skabt dig og mig med samme perfektionisme og evne til at vi udfolder os og lever med samme lethed….. hvis vi tør slippe frygten.

Alt det bedste – Henrik

PS: Jeg kører stadig individuelle forløb, hvis du har brug for hjælp til at slippe frygt + at få konkrete strategier og steps til de resultater du ønsker dig. Send mig en mail og lad os starte med en uforpligtende om vi er et godt match, til at du når dine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *