Gå et spadestik dybere for vægttab

Hej….. tak fordi du er kommet forbi her på siden, jeg har nemlig et tons af ting, jeg har lyst til at fortælle dig. Faktisk meget mere end der er hensigtsmæssigt at skrive om i et indlæg, så jeg må starte et sted.

For et par måneder siden føltes det rigtigt for mig at skifte hjemmeside fra www.moveyou.dk, som har været med mig i mange år til jeg nu er her på henrikthinggaard.dk

Selv om jeg har skiftet hjemmeside, er jeg er jo som sådan stadigvæk den samme Henrik, men over de sidste par år og særligt det sidste halve år, har rigtig mange ting bare ændret sig inde i mig, og derfor har det virket helt rigtigt at starte på en frisk på den nye side.

Så hvad er det, der er ændret i mig? Blandt andet en dybere kontakt til hvem jer er, hvad der er vigtigt for mig, for at jeg føler mig i balance, fri og elsker mit liv.

Men der er også blevet lukket op for mine evner til at se hjælpe andre på et endnu dybere plan.

Ja jeg ved for nogen, kan det lyde lidt “wird” og hvad er nu det og igen for andre helt naturligt.

Men det handler blandt andet om, at jeg er ret skarp til at se og fornemme hvor f.eks. du som person er, hvad det er der bremser og holder dig tilbage i at få de resultater du ønsker, hjælpe til at forløse det, og hvad dine næste skridt er for at komme videre.

Hvorfor nu det, og hvad skal det bruges til?

Lad mig prøve at give et eksempel i forhold til vægttab, og det at komme til at holde af sin krop og spejlbillede igen.

For 1 måske 2 ud af 10 (der oftest er mænd), er vægttab reelt så let som at give dem en kostplan og et træningsprogram, og så er den ged barberet, alt er fint. Eller for nogen endnu lettere, de taber sig ganske enkelt ved at deres kone ændrer sin kost… er det ikke bare typisk?

Og så er der alle os andre 8 ud af 10, hvor det med vægten og kroppen i det hele taget, er forbundet med en psykisk og emotionel mere eller mindre smertefuld “virus”.

Og hvordan kan vi så genkende en “virus”? Ja, den kan have sin rod og udfolde sig på rigtig mange forskellige måder, men det der ligger lige for er følelsen af at være tyk (for nogen egentlig uden reelt at være det), had til forskellige områder af kroppen, se og føle sig selv større end man egentlig er, angst for at slippe kontrollen med kost f.eks. ved altid at tælle kalorier eller spise meget restriktivt og træning f.eks. ved at “skal” træne og har svært ved at holde fridag.

Mange oplever det også, som at være “på” og leve rigtig sundt i en periode, for efter noget tid må “overgive sig”, og finde sig selv i den stik modsatte grøft.

Og andre igen, oplever afhængighed, spiser med følelserne eller spiseforstyrelser.

Der her er nogle meget almindelige former for “virus”, som vægten egentlig bare er et symptom på, er der.

Det der så fejlagtigt sker er, at vi prøver at løse “vægt problemet” ved at kæmpe endnu hårdere med kost og træning eller surfe rundt mellem alle de nyeste kost trends med håbet om det, der kan løse problemet….. hvilket selvfølgelig aldrig sker.

Ok… selvfølgelig har det en betydning, hvilken strategi vi vælger i forhold til kost, træning og livsstil, noget er sundere og mere effektivt end andet, men igen det er en individuel sag, og noget vi har brug for at lære at justere i forhold til kroppens signaler, frem for at tro blindt på, hvad der står i en bog.

Tilbage til “virusen”, for os 8 ud af 10, for at vi når vores ideal eller ønske vægten, så det er bæredygtigt og holder på lang sigt, for at komme dertil, hvor vi slutter fred og elsker spejlbilledet igen, ja i det hele taget at have det godt med sig selv og sin krop…. De resultater kommer ud af 10% “to do”, altså kost og træning og hele 90 % “to bee”, eller hvad jeg også kalder indre arbejde, med at heale “virussen”

Altså hele 90% af, at nå det vi ønsker er et indre mentalt, emotionelt og spirituelt arbejde, og kun 10% er, hvilken kost- og træningsstrategi vi bruger.

Og hvad er det alle snakker om og vi altid ligger hele indsatsen og fokuset?…. Ja på de 10%…. BOM, der har du grunden til at så få når de mål, de ønsker sig, så de er bæredygtige og holder på lang sigt.

Go Deep….. er det nye overordnede navn og hensigt i de sessioner, forløb og seminar, jeg tilbyder nu.

Go Deep refererer til, at vi går de her spadestilk dybere, hvor vi udover at skabe resultater med effektive kost- og træningsstrategier, har det indre arbejde med, der løser problemet ved sin rod, og gør at vi kan nå vores resultater uden kamp, og som gør dem bæredygtige og holder på sigt.

Har du et ønske om vægttab, at reducer fedt procenten og komme til at holde af dit spejlbillede igen? Og har du en fornemmelse af at det er en “virus” der har saboterede alle dine tidligere forsøg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *