Have, Natur & Selvforsyning

Jeg ELSKER vores have, og skulle jeg nu skære ind til og nævne tre grunde til det og hvad det er den give mig, så vil det klart være…

Masser af friske hjemmedyrkede grøntsager.

Næst, lige så meget som jeg nyder de friske grøntsager, elsker jeg processen med at dyrke dem. Der er ting at gøre i haven året rundet, og jeg elsker det.

Sidst vil jeg nævne, en følelse og fornemmelse af tryghed og jordforbindelse.

I vores have og i naturen, føler jeg tryghed og en dyb jordforbindelse der give en dyb indre fred…. at være i naturen er at mediter for mig.

Selvforsyning

Jeg er vokset op med grøntsager i haven, i nogle år har jeg været væk fra det, og så igen de senere år er der vokset en dyb lyst til selvforsyning. For mig handler selvforsyningen om processen at dyrke, de friske råvare, at kende råvaren vi spiser, og så igen ligge der en stor tryghed og rigdom i at have vores egne fødevare i haven.

Vi er der langt fra endnu med selvforsyning, men tager skridt på vejen og har en drøm og vision for fremtiden.