Om

 

Hej.. Jeg er Henrik Thinggaard…. Jeg vil dele lidt med dig om mig. Jeg elsker at arbejde med fysikken og kropslig transformation, men hvad der gør mig endnu mere begejstret er, hvad der forgår i det forunderlige menneske sind.

Siden 2000 har jeg været så heldig at arbejde med elitesportudøvere, en verdensmester, virksomhedsledere og mennesker i det hele taget på hver deres tid og sted i livet. De er kommet for enten at få hjælp til at komme i deres livs form, præstere deres bedste, vægttab, at kunne bevæge sig frit uden smerter, få ny energi eller mere overskud i hverdagen.

Eller sagt med andre ord, så er de kommet for at få en sund slank krop, kunne bevæge dig bedre, komme i bedre form og for at få en større livskvalitet.

Min tilgang og uddannelse omkring sundhed, kost, træning og livsstil har altid været både praktisk og holistisk, hvilket har hjulpet til resultater, der er bæredygtige og holdbare over tid.

Men det jeg kom til at indse på min vej er, at det fysiske kun er en brik i det store billede.

Noget vækkede en interesse for menneskesindet i mig, du ved alt det der mentale med vores tanker, overbevisninger og den slags. Og det jeg kom til at erfare og indse er, at det spiller en meget større rolle for, hvad der sker med og i vores krop, end jeg havde forstilet mig. Endnu mere interesant var, at det viste sig at for 8 ud af 10 af de personer jeg arbejdede med, at hvad der skete i sindet, tankerne og overbevisningerne, havde en meget større indflydelse, end hvad vi kunne handle os til på det fysiske niveau. Så det legede jeg videre med og blev i større grad coach, men personlig træning som et af mine våben i skabet.

Skiftet

Lad mig starte med at sige, der her er noget vi ALLE har adgang til (hvis vi vil)…. Jeg oplevede, hvad jeg til det her formål vil kalde et SKIFTE.

Et skifte der gjorde, at jeg begyndte at se og føle mennesker på en anden måde, når jeg var sammen med dem og faktisk også nogen gange uden at være fysisk tilstede med dem. Hvis jeg skal beskrive det så var sådan at, begyndte jeg at kunne mærke deres energi, hvordan de havde det og fik ofte en stærk fornemmelse af, hvad de havde brug for. Kalde det intuition eller en mave fornemmelse, i hvert tilfælde var det til at starte med ikke at altid lige let at deale med at mærke andres energi.

Jeg kunne godt fortsætte og fortælle dig mere, vi mangler stadig 4-5 år af historien, men den vil jeg gemme til en dag vi mødes live.

Jeg er intuitiv sundheds- og livsmentor og arbejder kun 1:1 med en lille gruppe af mennesker årligt. Det er af den simple grund, jeg tror på kvalitet frem for kvantitet. Når vi er i et samarbejde, er du i mit energi felt 24/7, hvilket ofte gør mig ret sensitiv over for, hvad der sker hos dig. Så når ting opstår, som de nu gør i livet, så kan jeg være der for dig.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.