Personlig Træning

Selv om langt de fleste henvendelser på personlig træning handler om vægttab og at komme i form, hvilket jeg også med glæde hjælper dig med, så er jeg sikker på, at vi kan blive enige om, at resultater ikke kun handler om tabte cm og kilo.

Men også om, at du på job, i fritiden og i sport kan bevæge og rører dig frit uden smerter, din energi og dit overskud i hverdagen, dit helbred, og vigtigst af alt, hvordan dit syn på og din FØLELSE er omkring dig selv!“ Henrik Thinggaard, Intuitiv Sundhedsmentor og Livsstil Coach

I gennem de 13 år, jeg har praktiseret som personlig træner, og ved at have hjulpet hundredvis af mennesker, kan jeg se hvad der går igen for de mennesker, jeg har særlig stor succes med, og brænder aller mest for at hjælpe og skabe resultater sammen med.

Se om du kan genkende dig selv her…

Du ønsker vægttab, at reducere fedtprocenten, at komme i form og komme til at holde af dit spejlbillede igen. Du har brug for en hånd og et spark bag i til at få ændret livsstilen i hverdagen.

Du ønsker at slippe af med kroniske smerter i f.eks. ryg, nakke, skuldre eller knæ, der begrænser dig i hvordan du lever dit liv, på job, i sport og i fritiden. Det kan også være forbundet med specifik genoptræning efter skader, operation etc.

Eller sagt med andre ord, så kommer du for at få en sund slank krop, bevæge dig bedre, komme i bedre form og for at få større livskvalitet.

Uanset om dit personlige træningsforløb er rettet i mod krops transformation, vægttab og ny energi eller en stærk kropsholdning, at reducere smerter og bevæge dig bedre på job, i fritid og sport, så er tilgangen holistisk og med Go Deep filosofien. 

Holistisk personlig træning

Alle personlige træningsforløb er sammensat med fokus på at skabe sundhed for dig. Hvilket betyder at alle forløb, udover at de naturligvis har fokus på træning, også indeholder komplet kost og livsstil guide.

Ved opstarten af forløbet kortlægger vi din nuværende sundhedstilstand. For at sikre et langtidsholdbart, succesfuldt forløb, er det vigtigt, at vi begge får et klart overblik over dit fysisk og mentale udgangspunkt.

Det får vi ved at se på…

Din kropsholdning og hvordan du bevæger dig

Dit stress niveau, fysisk og mentalt

Din kost, træning og livsstil

Hvad der bremser dig og dine styrker

Alle personlig trænings- og coachingforløb er 100% individuel sammensat til hver klient (altså dig), udgangspunkt, hverdag og rammer til at give størst mulig sundhed, energi, styrke og form.

Lad os tage en snak

Uanset om dit ønske og personlige træningsforløb er rettet i mod krops transformation, vægttab, styrke og form. At reducere smerter og bevæge dig frit eller det handler om øget sundhed, energi og vitalitet, så er næste skridt at vi arrangerer en uden-forpligtigelser, uden-salg, stategi samtale, hvor vi gør dine mål og ønsker helt klare, ser på dine næste skridt, for at du når dine mål, og hvor du selvfølgelig også får lejlighed til at høre mere om forløbene, og om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

Skriv til mig i rubrikken her under, hvor du kort fortæller fortæller hvem du er, hvad du ønsker hjælp til og også gerne det bedste tidspunkt vi kan ringe sammen på, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

[contact-form-7 id=”534″ title=”Kontakt fra henrikthinggaard.dk”]